Vår historia.
För att ni ska få veta mer om oss och vårt företag Kaitsuko, anser vi det viktigt att förklara hur vår passion övergick till designstadiet.
Vår historia började på skolbänken. Vi var två vänner som brann för knivtillverkning och den japanska kulturen. Tillsammans studerade vi noggrant olika tillverkningstekniker och framför allt olika stålsorter som kunde uppfylla våra köksbehov. Vi lutade naturligt mot damaskerstål.
Varför damaskerstål?
Helt enkelt för att denna tillverkningsteknik genom smide verkade vara den mest högkvalitativa. Damasker är en metod för att förädla stål som ger stålet en mycket fin struktur och hög hållbarhet. Det är också mycket vackert, vilket gör det till ett utmärkt val för knivmakare och samlare.
Vi åkte till Asien för att hitta professionella hantverkare på plats. De delade med sig av sin tillverkningsteknik och visade genom många tester att kvaliteten på denna typ av stål var oklanderlig.
Efter detta studerade vi olika material som var tillgängliga för att skapa sublima ergonomiska handtag och vi lanserade våra olika kollektioner.
Vi erbjuder er:
- Japansk Santoku-kniv - Den bästa mångsidiga japanska kniven
- Japansk Gyuto-kniv - Bästa japanska kockkniven
- Japansk Nakiri-kniv - Bästa grönsakskniven
- Japansk Deba-kniv - Bästa kniven för att filea fisk
Kära Kaitsuko gemenskap, det är viktigt för oss att kommunicera i vårt företag, allt ifrån passionen till början av våra produkter
![](http://kaitsuko.se/cdn/shop/files/Trendigt_high-end_koksknivset_250x250_crop_center.png?v=1693234363)
KVALITÉ
Vi siktar på att alltid förbättra våra produkter för att ge dig den bästa matlagningsupplevelsen
![](http://kaitsuko.se/cdn/shop/files/Ergonomiska_koksknivar_latta_att_hantera_250x250_crop_center.png?v=1693234415)
ERGONOMI
Våra knivar är designade för att erbjuda en perfekt passform. Varje handtag är gjort för att förenkla alla matlagningsuppgifter
![](http://kaitsuko.se/cdn/shop/files/Balanserade_japanska_koksknivar_250x250_crop_center.png?v=1693234457)
DESIGN
Inspirerad av Japanska och Franska kockar, våra knivar är perfekt balanserade och erbjuder en perfekt passform
![](http://kaitsuko.se/cdn/shop/files/Koksknivar_hogkolstal_VG10_250x250_crop_center.png?v=1693234538)
HANTVERK
Ett blad, flera tekniker… Stål VG 10, Damaskus stål, hög kolhalt… Våra tillverkningsprocesser är bemästrade av våra leverantörer för att erbjuda dig de bästa produkterna för både amatörer och proffs
Samarbeten
Proffs
Vill du ha knivar till din
restaurang, tveka inte på att kontakta oss för skräddarsydda citat
Andra samarbeten
Vill du marknadsföra våra
produkter, tveka inte på att kontakta oss för att diskutera potenteialla
samarbeten